Loteria Vizelor 2019 incepe marti, 3 octombrie 2017, la ora 19.00. Inregistrarea electronica in Programul Diversity Visa al SUA va ramane disponibila numai pana marti, 7 noiembrie 2017, la ora 19:00.

Departamentul de Stat al SUA da ocazia a 50.000 de straini sa emigreze peste Ocean. Romanii care vor sa participe la Loteria Vizelor 2019 trebuie sa accesati pagina de internet a Departamentului de Stat www.dvlottery.state.gov in perioada 3 octombrie 2017 - 7 noimebrie 2017. Acolo vor gasi formularul de participare (E-DV) si informatiile complete pentru a trimite cererea de inregistrare.

Cum te poti inscrie la Loteria Vizelor?

Departamentul de Stat accepta cereri de inregistrare numai pe pagina de internet E-DV. Nu se percepe nicio taxa pentru a participa la programul Loteria Vizelor 2019. Indiferent daca o persoana trimite o cerere de participare in mod direct sau prin intermediul unui avocat/prieten/ruda, numai o singura cerere de participare poate fi trimisa in numele fiecarei persoane.

Este foarte important ca participantii la program sa isi tipareasca pagina de confirmare generata online si sa o pastreze pana la data de 30 septembrie 2019. Daca cererea a fost selectionata, doar cu numarul unic de confirmare se poate verifica daca o cerere de participare a fost selectionata si se pot obtine informatii despre solicitarea de viza si despre programarea la interviu. Participantii nu trebuie sa permita altor persoane sa le retina pagina de confirmare, ci sa si-o pastreze ei insisi, astfel incat sa poata verifica independent situatia cererii lor de participare.

Cand incepe Loteria Vizelor 2019

Foto: Shutterstock / Syda Productions

Reguli noi la Loteria Vizelor

Participantii trebuie sa transmita o fotografie recenta, facuta in ultimele sase luni. Participantii care vor folosi fotografii transmise in programele anterioare vor fi descalificati automat. Nu se accepta fotografiile in care persoanele fotografiate poarta ochelari.

Cum afli daca ai fost selectionat?

Din 1 mai 2018, cei care participa la programul Loteria Vizelor 2019 isi vor putea folosi numarul de confirmare pentru a verifica online, la adresa www.dvlottery.state.gov, daca cererea le-a fost selectionata. Ulterior, participantii selectionati vor fi informati despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei si pentru membrii de familie eligibili. Atentie! Departamentul de Stat nu foloseste posta electronica pentru a-i informa pe participanti ca au fost selectionati pentru programul Loteria Vizelor. Informatia este disponibila numai pe Entrant Status Check.

Participantii la program trebuie sa stie ca guvernul SUA nu a trimis niciodata e-mailuri de instiintare a participantilor ca au fost selectionati si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru. Mai mult, Departamentul de Stat nu va solicita niciodata bani prin posta sau servicii de tipul Western Union.

Citeste si: Viza SUA: Tot ce trebuie sa stie romanii care vor sa ajunga in State

Sursa foto: Shutterstock/ Syda Productions

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri