Consilierul in Primaria Generala, Ciprian Ciucu, a detaliat, intr-o postare pe Facebook, ce planuri mai are municipalitatea cu banii bucurestenilor. Compania Municipala "Sport pentru toti", aflata in subordinea administratiei municipale, vrea, printre altele, sa infiinteze un muzeu al fotbalului pentru care are nevoie de 450.000 de lei si sa cumpere un sistem video LED cu aproape 300.000 de euro.

Scopul Companiei Municipale "Sport pentru toti" este acela de a dezvolta sportul de masa pentru copii. Pentru a-si realiza obiectivele, compania a solicitat, printr-o hotarare de consiliu, un imprumut substantial Primariei Capitalei.

Fara a da vreo explicatie in fundamentarile hotararilor de consiliu, compania a transmis ca vrea sa cumpere un sistem video LED care costa 1.350.000 lei. De asemenea, vrea sa amenajeze un muzeu al fotbalului, pentru care are nevoie de 450.000 de lei.

Peste 1,1 milioane lei vor merge la "serviciu externalizat" ticketring, sistem video, nocturna, mai scrie, pe Facebook, consilierul Ciprian Ciucu.

Compania are 115 angajati, iar castigul salarial mediu este de 4.470 de lei. Salariul directorului companiei, un fost jucator de fotbal, este de de aproape 15.000 de lei pe luna.

Citeste si: Primaria Capitalei da bani in plus la biserici. Ce fonduri a taiat?

Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri