Noul director general interimar al Postei, Elena Petrascu, a anulat o licitatie de 8,6 milioane de euro pentru achizitia de imprimante. "Exista riscul ca cerintele din caietul de sarcini sa fie indeplinite de un singur producator si s-ar fi cumparat cu 1051 de echipamente peste necesarul din unitatile postale", au declarat, pentru HotNews.ro, oficialii companiei.

Elena Petrascu sustine ca nu a avut nicio implicare in luarea vreunei decizii cu privire la aceasta procedura de achizitie, desi la acel moment ocupa o functie de decizie, respectiv aceea de director juridic.

Posta Romana a anulat pe data de 17 octombrie licitatia de peste 8,6 milioane de euro pentru achizitia de imprimante in urmatorii 5 ani. Motivul prezentat Sistemul Electronic de Achizitii Publice, "abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului. Neconcordante cu privire la specificatiile tehnice elaborate de catre entitatea contractanta".

In SEAP mai sunt publicate trei solicitari din partea unor ofertanti interesati, care cer modificarea specificatiilor tehnice "pentru a nu restrictiona accesul la libera competitie a unor branduri de renume international".

Citeste si: Posta Romana, la rascruce: Noul director general, pregatit sa taie in carne vie!

Citeste si:
Măsuri anti COVID-19 la Poșta Română: Oficii cu program redus,...
Măsuri anti coronavirus la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Vremea în weekend: cum se modifică temperaturile
Setari Cookie-uri