Mai multi lideri ai PSD, printre care secretarul general Marian Neacsu, deputatul Catalin Radulescu, alaturi de alte aproximativ 30 de persoane, au venit marti in fata sediului DNA pentru a-l sustine pe presedintele partidului, Liviu Dragnea.

"In primul rand, vreau ca asta sa nu fie tratata ca o actiune de partid. Aici sunt o suma de colegi care au simtit nevoia sa vina ei prezenti aici. Nu se face pe baza de convocator prezenta aici", a declarat Neacsu, conform Agerpres.ro.

Acesta a explicat ca Liviu Dragnea nu le-a cerut sa fie prezenti in fata sediului DNA.

"Banuiesc ca nu vi se pare intamplator faptul ca imediat dupa ce Liviu Dragnea a fost chemat la DNA, partidele de opozitie au depus o motiune de cenzura impotriva Guvernului care se afla tocmai in procedura de aprobare a bugetului de stat. (...) Cred ca pentru orice persoana din Romania care este chemata la un for represiv, cum este DNA-ul, este un moment dificil si Liviu Dragnea este camaradul si tovarasul nostru. Suntem prezenti aici pentru sustinerea domnului Liviu Dragnea. (...) Suntem pe trotuarul asta foarte pasnici, foarte seriosi, asa cum este intregul nostru partid si asteptam ca in momentul in care Liviu Dragnea soseste aici sa vada ca el este sustinut de un numar important de membri de partid", a mai spus Neacsu.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri