Primaria Capitalei a aprobat participarea simpatizantilor PSD, adusi cu 30 de autocare, la parada militara de 1 Decembrie, potrivit HotNews.ro. Social-democratii ar fi cerut aprobare pentru inca 20 de autocare.

De 1 Decembrie, in Capitala, au fost anuntate doua proteste: unul chiar in timpul paradei militare de la Arcul de Triumf si al doilea in Piata Victoriei.

Potrivit unor documente obtinute de HotNews.ro, PSD va aduce, joi, in Capitala, 30 de autocare cu simpatizanti. Publicatia a solicitat un punct de vedere Primariei Capitalei, dar nu a primit niciun raspuns.

"1 decembrie 2017, intre orele 07.00 - 18.00, pentru participarea la parada Zilei Nationale a Romaniei, vor sosi in Bucuresti cca. 30 de autocare, care vor stationa in locuri special amenajate in acest sens, in zona invecinata cu intrarea C a Complexului Expozitional Romexpo, asa cum declara organizatorul. Afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual si nu se va afecta traficul pietonal si rutier din zona. Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit, d din Legea 60/1991 republicata, organizatorul adunarii publice va delimita spatiul de desfasurare prin semnalizare distincta si vizibila. Totodata organizatorul, sub indrumarea si supravegherea fortelor de ordine de la fata locului, va lua masuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranta suficient pentru eliminarea eventualelor situatii generatoare de risc la adresa participantilor, unde nu va fi permisa parcarea vehiculelor destinate transportului", se arata in protocolul aprobat de Primaria Capitalei si obtinut de HotNews.ro.

Citeste si:
Ford livreaza in Europa primele Ford Puma produse la Craiova
Ford livreaza catre pietele...
Sursa foto: Agerpres FOTO / Sorin Blada

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Trump a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei