"Politicieni penali la Parada Militara" este sloganul protestului anuntat de 1 Decembrie, chiar in timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Nationale.

Organizatorii protestului spun ca vor huidui daca vreun politician cu probleme penale va participa la parada organizata de Ziua Nationala din Capitala.

"Pe 1 Decembrie nu dorim politicieni cu probleme penale sa participe la Parada Militara de Ziua Nationala a Romaniei din Bucuresti! Nu va acceptam la aceasta zi speciala pentru Romania! Veti fi huiduiti de romanii care muncesc pentru tara! Voi ati furat si ati distrus tara! Voi veti plati!", au transmis organizatorii protestului, intr-un mesaj pe Facebook.

Protestul va avea loc intre orele 10:00 - 13:00, la Arcul de Triumf.

O alta manifestatie este anuntata, tot pe data de 1 decembrie, de la ora 18:00, in fata Guvernului.

Citeste si:
Corina Cretu: Nu avem voie sa iesim de pe acest drum european
Corina Cretu: Nu avem voie sa...

"Romania moare in fiecare zi: prin uciderea independentei justitiei; prin masurile fiscale care distrug motoarele dezvoltarii economiei; prin cei numiti pe criterii politice in functii, prin cei lipsiti de competenta si moralitate; prin atacurile asupra celor care vor sa schimbe ceva: jurnalisti, ong-uri sau de simpli cetateni; prin asediul valorilor europene; prin asediul asupra institutiilor create cu eforturi uriase si sacrificii ale populatiei; ne mor batranii si copii lipsiti de masuri eficiente in sanatate; ne mor tinerii lipsiti de educatie; ne mor romanii de dor, obligati sa munceasca in alte tari. Refuzam sa fim complicii acestei tradari, acestei crime, prin tacerea noastra", au transmis organizatorii.

Piata Victoriei, punctul de intalnire al protestatarilor din Capitala, va inchisa in perioada 2-20 decembrie, dupa ce Primaria Capitalei a decis ca acolo se va organiza un targ de sarbatori, al treilea din Bucuresti. Legea prevede ca doua manifestatii nu pot avea loc in acelasi timp si in acelasi loc.

Cum a explicat Gabriela Firea organizarea unui targ cu ocazia sarbatorilor de iarna, in fata Guvernului? Citeste AICI

Citeste si:
Peste 1.500 de oameni au protestat in Piata Victoriei fata de Guvern
Protest in Piata Victoriei de...

Sursa foto: Agerpres FOTO / Alex Micsik

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cum am petrecut cel mai frumos 1 Decembrie, in anul dezbinarii