Firea vrea sa cumpere masini de teren, ecrane LED si un acvariu. Investitia - 300 mil. lei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va vota, in sedinta de saptamana viitoare, un proiect de hotarare care prevede majorarea capitalul social pentru 18 dintre companiile municipale din subordinea Primariei Capitalei.

Primaria Bucuresti vrea sa aloce peste 272 de milioane de lei pentru achizitionarea de echipamente, mijloace de transport, autovehicule de teren, aparatura performanta, utilaje, 600 de ecrane LED ce vor fi montate prin oras, dar si pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui acvariu, potrivit ziare.com.

Companiei Municipale Dezvoltare Durabila SA ii vor fi alocati peste 18 milioane de lei pentru cumpararea unui spatiu pentru un sediu (sau sa amenajeze si sa utileze unul), in timp ce Compania Municipala Consolidari SA va primi aproape 37 de milioane de lei pentru birouri, dormitoare, dusuri, bucatarii, toalete, panouri, garduri si schele pentru santier si autoutilitare.

Compania Municipala Managementul Traficului SA va avea la dispozitie aproape 15 milioane de lei pentru a cumpara sisteme si aparate, echipamente industrale, pachete de licenta software, aparate de sudura, semiremorca sau autoutilitare.

Compania Municipala Parcuri si Gradini SA va primi 30 de milioane de lei pentru un tomograf pentru arbori, tractoare, generatoare, ateliere mecanice mobile, remorci, drujbe si alte unelte.

Citeste si:
BEC - Date parţiale în Bucureşti, ora 20.00
BEC - Date parţiale în...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Compania Municipala Agrement SA vrea sa aloce 850.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate in vederea construirii unui acvariu, pe langa achizitia de caculatoare, telefoane si licente Windows, Office si antivirus.

Compania Municipala Tehnologia Informatiei ar urma sa foloseasca majorarea de capital pentru achizitionarea de echipamente hardware, licente, mobilier, echipamente de telecomunicatii, videoproiectoare, autoutilitare, doua autoturisme 4x4, patru autoturisme berlina si statii de emisie-receptie.

Compania Municipala Publicitate si Afisaj va primi 10 milioane de lei. Din acesti bani, aproape 9 de milioane de lei vor fi alocati achizitionarii a 600 de ecrane LED care vor fi montate prin oras (1 buc - 14.600 de lei, n.red), doua autoturisme, autoutilitare, sisteme software grafica si aparate foto profesionale.

Cele 18,24 de milioane de lei alocati Companiei Municipale Protectie Civila si Voluntariat vor fi investite intr-un teren pentru centrul de instruire de 4,7 hectare (3,6 milioane de lei), o cladire pentru cursuri (5 milioane de lei), o sala pentru pregatirea fizica (1,6 milioane de lei), precum si infrastructura necesara (1,04 milioane de lei).

Citeste si:
Rezultate exit poll București: Nicușor Dan câștigă în fața...
ALEGERI LOCALE 2020 |...

Banii din majorarea de capital social la Compania Eco Igienizare vor fi folositi, printre altele, pentru cumpararea a 26 de masini Dacia Dokker, alte doua Duster, 16 Dacia Logan si 12 autoutilitare Volksvagen T6, preum si opt computere portabile, un microbuz, sase freze pentru zapada, patru sisteme de supraveghere, sase aparate de spalat cu presiune si cinci masini de spalat.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Cristian Nistor

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri