Fotografiile cu conditiile jalnice dintr-un salon al Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara s-au viralizat dupa postarea acestora pe Facebook. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, la Realitatea Tv, ca "Timp de jumatate de secol nu s-a investit nimic in acest spital. Cea mai mare parte a spitalului e reabilitare si in curs de reabilitare chiar la acele saloane. Este de neimaginat cum autoritatile au lasat acel spital. Noi am pornit o campanie de reabilitare, am demarat toate procedurile."

Contactat de Realitatea Tv, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, spune ca "Este o trista realitate, evident ca toti care se interneaza acolo nu au alternative. Timp de jumatate de secol nu s-a investit nimic in acest spital. Cea mai mare parte a spitalului e reabilitare si in curs de reabilitare chiar la acele saloane. Este de neimaginat cum autoritatile au lasat acel spital. Noi am pornit o campanie de reabilitare, am demarat toate procedurile. Sunt in derulare, in 2018 vor fi finalizate inclusive la nivel de dotare, dar totul ia foarte mult timp. Din pacate, nu au aparut fotografii cand nu ii pasa nimanui de spital", conform Hotnews.ro.


Sursa foto: Facebook / Anamaria Czap
Cele doua poze au fost postate pe Facebook de catre Anamaria Czap, care a adaugat in descriere urmatorul mesaj:

"Anul 2018, Romania, Timisoara, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes!!! Nu mai am cuvinte sa comentez....cred ca imaginile spun totul.... Spun doar ca mai trebuie sa mergeti la multe concerte, cu spectacole ale marilor artisti, pt a aduce spitalul la niste conditii putin mai ridicate decat cele din lagarele de concentrare.... Donati in continuare bani pt a creste buzunarele celor aflati la conducere!!! Si sfatul meu....incercati sa va pastrati sanatosi....daca ajungeti aici, mai mult ca sigur ca mult nu o veti mai duce. ?????? Va rog DISTRIBUITI!"

Sursa foto: Facebook / Anamaria CZAP

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri