Proiectul The Empty Shop, adus din Brazilia de Nepi, fondul de investitii care detine mai multe mall-uri si cladiri de birouri in Romania, si-a propus sa stranga zeci de tone de haine, in magazinele goale construite in 12 orase, apoi sa le doneze oamenilor care au nevoie. Campania a strans cu 10 tone de haine in plus fata de tinta propusa.

In prezent se deruleaza a doua etapa a campaniei, cea in care hainele sunt sortate, curatate si ambalate pentru a fi livrate in comunitatile unde se inregistreaza un risc mare de abandon scolar, cu ajutorul partenerilor Let’s do it, Romania!. In urmatoarele doua saptamani, primele colete vor ajunge la aproximativ 500 de familii din judetele Maramures, Neamt, Iasi, Constanta, Gorj, Calarasi si Ialomita, dintr-un total de 1.000 de familii selectate la demararea colectei.

Campania The Empty Shop s-a derulat in perioada 5 aprilie – 18 aprilie, in magazinul dedicat din Promenada si in alte 12 puncte de colectare organizate in mall-urile City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Shopping City Galati, Braila Mall, Shopping City Piatra Neamt, Ploiesti Shopping City, Shopping City Deva, Aurora Shopping Mall (Buzau), Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Ramnicu Valcea, Shopping City Sibiu.

Lidl isi extinde reteaua de...
Citeste si: Lidl inaugureaza un nou magazin in Brasov

Sursa foto: Promenada