Cursuri pentru sute de antreprenori si manageri, finantate cu bani europeni

Ascendis Consulting implementeaza un proiect cu finantare europeana, in valoare de peste 4,2 milioane de lei, pentru dezvoltarea abilitatilor managerilor si antreprenorilor din companiile din Romania.

”Peste 500 de manageri si antreprenori din toata tara – cu exceptia regiunii Bucuresti- Ilfov - vor participa la programe de instruire oferite de Ascendis. Am gandit o suita de cursuri mai degraba practice decat teoretice, care sa-i ajute chiar de a doua zi pe managerii si antreprenorii implicati in acest proiect. Vom aborda subiecte precum leadership, finante, cultura de organizatie sau inovatie. Participantii vor lua contact cu cele mai noi metodologii de training si vor pleca acasa cu instrumente care sa-i ajute mai departe, in viata de zi cu zi”, a declarat Andrei Gosu, directorul general al Ascendis Consulting.

Valoarea proiectului este de peste 4,2 milioane de lei, din care 95% este finantare nerambursabila. Perioada de implementare este 21 mai 2018 – 20 mai 2019.

”Prin acest proiect, Ascendis isi propune sa ajute managerii si antreprenorii sa constientizeze importanta investitiei in capitalul uman, singurul element de diferentiere pe termen lung”, a mai declarat Andrei Gosu.

In cadrul acestui program, trainerii Ascendis vor ajuta la dezvoltarea competentelor si abilitatilor pentru 495 de manageri si antreprenori si 10 angajati ai departamentelor de resurse umane din cadrul unor companii care activeaza in sectoare cu potential competitiv / de specializare inteligenta.

Citeste si:
Ascendis, afaceri de 8,6 MIL euro in 2018, in crestere fata de 2017
Ascendis, afaceri de 8,6...

Ascendis Consulting este parte din grupul Ascendis, liderul pietei locale de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania, cu o cifra de afaceri cumulata de 7,26 milioane de euro in 2017.

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri