Posesorul a doua masini cu numere personalizate inmatriculate in Belgia a declarat pentru G4Media.ro ca circula in Romania din 2015, dar ca nici un politist care l-a oprit in trafic nu i-a spus ca ar fi ilegale. ”Cand m-au oprit prima data erau curiosi, nu le venea sa creada ca pot circula cu ele in Romania. Nu mi-a spus nimeni ca ar fi ilegale”, spune Dan Popoi, un cetatean din Bacau care locuieste in Belgia din anii 90.

Conventia invocata de Politia Rutiera, care nu ar permite decat numere de inmatriculare formate din cifre si litere, a fost modificata in septembrie in 2016, astfel incat sunt legale si numere personalizate formate din litere. Nici inainte de modificarea Conventiei, politistii nu i-au spus ca n-ar avea voie sa circule cu numere personalizate formate doar din litere.

Popoi a declarat ca in ultimele zile, dupa cazul soferului cu numere anti-PSD inmatriculate in Suedia, a fost oprit de mai multe ori si ca politistii i-au spus ca exista o circulara in legatura cu numerele personalizate. ”S-au uitat la talon si au zis ca e ok”, a mai spus acesta.

Mai mult, Helmuth Duckadam, portarul al Stelei, a circulat cativa ani cu autoturisme inmatriculate in SUA cu numere personalizate care contineau doar litere, potrivit Sport.ro si DigiSport.ro.

Sursa foto: G4Media

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri