Razvan Stefanescu, soferul care si-a inmatriculat masina in Suedia cu un mesaj anti-PSD, a venit cu avocatul marti dimineata la Brigada Rutiera Bucuresti, ca sa le ceara explicatii politistilor si a declarat ca va depune plangere penala impotriva acestora. Luni, agentii i-au ridicat placutele, i-au suspendat permisul si i-au deschis dosar penal, la 13 zile dupa ce a intrat cu autoturismul in tara, noteaza Digi24.

UPDATE ora 16:45:

Seful Politiei Romane, Ioan Buda, a declarat ca Razvan Stefanescu, soferul masinii M...PSD a fost intrebat, inainte de audiere, daca vrea sa lase copilul minor undeva, insa acesta a dorit sa-l insoteasca, in acest sens intocmindu-se proces verbal. Precizarea vine dupa ce Stefanescu a spus ca va depune plangere penala impotriva politistilor pentru ca fiul sau a fost nevoit sa asiste la audieri, scrie Hotnews.ro.

„Copilul de 8 ani - i s-a precizat soferului unde doreste sa lase copilul, sa il lase acasa. Nu a dorit decat sa ia copilul cu el, s-a intocmit un proces verbal in sensul asta. Tot colegii mei de la politie i-au adus un suc, o banana si a stat acolo”, a declarat, Ioan Buda, seful Politiei Romane.

Stire initiala:

Razvan Stefanescu a declarat, la iesirea din sediul Politiei Rutiere, ca intentioneaza sa depuna o plangere penala impotriva politistilor, motivand ca audierea sa a fost traumatizanta pentru copil.

"Pentru copil voi face plangere penala, pentru ca nu mi se pare corect. Nu am omorat pe nimeni, ma puteau lasa o ora sa las copilul undeva. Nu au fost de acord. Voi face plangere penala," a precizat Razvan Stefanescu.

Soferul masinii cu numere anti-PSD sustine ca ar fi schimbat placutele de inmatriculare daca politistii care l-au oprit anterior ar fi dispus acest lucru, intrucat are la el si numerele de inmatriculare oficiale ale masinii.

Razvan Stefanescu a sosit, marti dimineata, la sediul Politiei Rutiere insotit de avocat. El a declarat presei ca doreste sa-si clariifice situatia, prioritatea fiind recuperarea permisului de conducere.

”Sper sa se rezolve. Sunt sofer, e meseria mea”, a spus Stefanescu.

Politia Rutiera a deschis dosar penal in acest caz si sustine ca masina cu numarul de inmatriculare ”M..E PSD” nu are drept de circulatie in Romania, invocand o informare transmisa de Biroul Interpol Stockholm, in timp ce Ambasada Suediei la Bucuresti a precizat ca autoturismul are drept de circulatie in Uniunea Europeana, dar ca posesorul trebuie sa detina documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate si oficiale.

Ulterior, purtatorul de cuvant al Agentiei de Transport din Suedia, Eva Isaksen, a declarat ca placutele personalizate ii vor fi retrase soferului roman, desi acestea sunt legale.

Sursa foto: Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri