Mai sunt doar doua zile pana la protestul disporei, programat pe 10 august in Piata Victoriei, insa nimeni nu-si asuma organizarea lui. In scurt timp vom avea acces la prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou. Citeste mai departe princiapele titluri ale presei din Romania.

Detalii despre protestul de pe 10 august. Nimeni nu-si asuma organizarea. Romanii din Diaspora au pornit deja spre Romania. Primaria Capitalei a anuntat marti ca Federatia Romanilor de Pretutindeni a transmis ca nu va mai organiza mitingul pe 10 august, punand accent pe faptul ca organizatorul incearca sa induca ideea ca a primit un raspuns negativ de la autoritati, desi protestul a fost deja aprobat. Cu toate acestea presedintele Federatiei indeamna populatia sa participe la protest, chiar daca mitingul nu va mai fi organizat de Federatia Romanilor de Pretutindeni, scrie capital.ro.

Tudorel Toader: Cel care va fi desemnat pentru sefia DNA nu trebuie sa fi beneficiat de delegari sau promovari preferentiale. Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, sustine ca, pe langa criteriile prevazute de lege, procurorul care va fi desemnat pentru a ocupa functia de procuror-sef al DNA nu trebuie sa fie recomandat de cineva anume si „nu trebuie sa fi beneficiat de delegari sau promovari preferentiale”, potrivit Adevarul.

Tariceanu: Nu am avut nicio discutie, nici concreta, nici abstracta, cu Iohannis despre ruperea Coalitiei PSD-ALDE. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Antena 3, ca nu a avut nicio discutie cu presedintele Klaus Iohannis despre o rupere a Coalitiei cu PSD. Precizarile sale vin dupa ce Liviu Dragnea a sustinut, intr-un interviu, ca seful statului le-a spus liberalilor ca va negocia cu Tariceanu ruperea ALDE de PSD, transmite Hotnews.ro.

Prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou

Bucurestiul - unul din cele mai aglomerate orase din Europa - are, in sfarsit, prima parcare de tip Park & Ride, langa statia de metrou Straulesti din nordul Capitalei. Aflata la nici 100 de metri de statia de metrou Straulesti, parcarea de tip Park & Ride este terminata si va fi livrata la cheie companiei Metrorex dupa ce vor fi montate aparatele de taxat, informeaza stirileprotv.ro

Masura radicala prin care o banca a sanctionat Facebook. UniCredit SpA a oprit folosirea Facebook pentru reclame si campanii de marketing si nu isi va schimba decizia pana cand reteaua de socializare nu-si va imbunatati standardele etice, a anuntat directorul general al celui mai mare grup bancar italian, Jean Pierre Mustier, transmite Reuters, informeaza Agerpres.ro.

"Facebook nu actioneaza intr-un mod etic...nu vom utiliza reteaua pana cand nu va avea un comportament etic adecvat", a declarat Jean Pierre Mustier. Intrebat daca decizia are legatura cu scandalul Cambridge Analytica, seful UniCredit a raspuns: "Da".

Ministrul Agriculturii, despre masurile în focarele cu pesta porcina : Nu se da foc la lan, nu se da foc la culturi. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine cu precizari despre ordinul privind masurile pentru zonele cu focare de pesta porcina . Oficialul guvernamental a explicat, într-o interventie la TVR, ca nu se da foc la culturi, se igienizeaza locul în care a murit un mistret. Citeste mai multe despre acest subiet pe adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri