Printre protestatari se afla si numerosi parinti veniti cu copii mici, unii chiar in carucioare. In piata a aparut si un grup de maramureseni imbracati in costume populare si "inarmati" cu tobe. Oamenii din piata sunt dotati cu steaguri tricolore, precum si ale SUA, Marii Britanii, Scotiei, Canadei, Belgiei si Spaniei. Unii dintre ei sufla in vuvuzele, insa scandarile sunt mai putin numeroase decat la protestul de vineri, iar atmosfera este calma, potrivit Agerpres.

In zona Pietei Victoriei sunt desfasurate efective de jandarmi, dar sunt prezenti si politisti si echipaje SMURD.

Traficul a fost restrictionat pe mai multe artere rutiere adiacente Pietei Victoriei, printre care strazile Buzesti si Paris, a anuntat Brigada Rutiera. Anterior au fost aplicate mai multe devieri: pe Bulevardul Iancu de Hunedoara prin pasaj, de la Statuia Aviatorilor catre Piata Victoriei si de intersectia strazii Ion Mincu cu Soseaua Kiseleff catre Piata Victoriei.

Mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti care trec prin Piata Victoriei circula pe trasee deviate, incepand cu ora 18,30, a informat RATB. Este vorba despre autobuzele liniilor 300, 362, 381, 783 si linia turistica.

Ludovic Orban, catre Gabriela...
Citeste si: Orban, catre Firea: Renuntati la ideea stupida cu targul din Victoriei

Sursa foto: Agerpres