Peste 5.000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20.00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se langa gardul de protectie montat de jandarmi.

Printre protestatari se afla si numerosi parinti veniti cu copii mici, unii chiar in carucioare. In piata a aparut si un grup de maramureseni imbracati in costume populare si "inarmati" cu tobe. Oamenii din piata sunt dotati cu steaguri tricolore, precum si ale SUA, Marii Britanii, Scotiei, Canadei, Belgiei si Spaniei. Unii dintre ei sufla in vuvuzele, insa scandarile sunt mai putin numeroase decat la protestul de vineri, iar atmosfera este calma, potrivit Agerpres.

In zona Pietei Victoriei sunt desfasurate efective de jandarmi, dar sunt prezenti si politisti si echipaje SMURD.

Traficul a fost restrictionat pe mai multe artere rutiere adiacente Pietei Victoriei, printre care strazile Buzesti si Paris, a anuntat Brigada Rutiera. Anterior au fost aplicate mai multe devieri: pe Bulevardul Iancu de Hunedoara prin pasaj, de la Statuia Aviatorilor catre Piata Victoriei si de intersectia strazii Ion Mincu cu Soseaua Kiseleff catre Piata Victoriei.

Mijloacele de transport in comun ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti care trec prin Piata Victoriei circula pe trasee deviate, incepand cu ora 18,30, a informat RATB. Este vorba despre autobuzele liniilor 300, 362, 381, 783 si linia turistica.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri