Cei de la Bugetul au analizat declaratiile de avere ale angajatilor de la Romgaz si Transgaz si au realizat o lista a salariilor. In zilele de 21 si 24 septembrie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgentta va testa sistemul RO-ALERT. Citeste in continuare principalele tiluri din presa de astazi, 20 septembrie.

Transgaz are de anul trecut un nou director general, pe Ion Sterian. La cea mai mare companie de transport gaze din Romania lucreaza soti, fii, persoane care au ocupat aceste functii cu ajutor de sus, iar lista poate continua. Aici este vorba despre un loc de munca cu un anumit tipic. Salariile ce se ofera aici le fac locul potrivit pentru diverse sinecuri politice, de business ori de familie. Dupa analizarea catorva dintre salariile directorilor Transgaz si Romgaz, asa cum apar ele in declaratiile de avere, am observat ca mai toti au intre 20.000 si 30.000 lei lunar. Sefii de servicii urca pana spre 13.000 lei, un sef de birou ia 7.000-8.000 lei lunar, precizeaza Bugetul.

Tabere - Lista largita a semnatarilor scrisorii anti-Dragnea, asumata public de Stanescu, Firea si Tutuianu / Cine il sprijina in continuare pe seful PSD. Asumata public de trio-ul Stanescu-Firea-Tutuianu, scrisoarea anti-Dragnea ar fi, de fapt, semnata in acest moment de cel putin 20 de lideri de organizatii ai PSD, surse social-democrate declarand pentru HotNews ca numarul sustinatorilor va creste. De alfel, dupa aparitia documentului alti doi lideri social-democrati au dezvaluit ca l-au semnat: Marian Neacsu si Ion Mocioalca. De partea cealalta, Liviu Dragnea s-ar baza, in acest moment, pe sprijinul a doar 17 organizatii.

In zilele de 21 septembrie si 24 septembrie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti-Ilfov, va incepe testarea sistemului RO-ALERT. Astfel, in data de 21 septembrie, in intervalul orar 10:00-12:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflati in sectoarele 1 si 3 ale Capitalei, dar si in orasele Otopeni si Magurele din judetul Ilfov. Totodata, potrivit unui comunicat al DSU, in intervalul 17:00-19:00, se vor transmite mesaje „test” utilizatorilor de telefoane mobile aflati in orasul Buftea, judetul Ilfov.

Orban, audiat la DNA ca martor din cauza unei sesizari a lui Viorel Catarama

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost audiat mai bine de o ora la DNA, in calitate de martor, in baza unei sesizari a lui Viorel Catarama. Orban a precizat ca acesta a contestat excluderea din partid si ca nu ar avea legatura cu cazuri de coruptie. ”Nu am niciun motiv de ingrijorare”, a spus Orban. Intrebat daca a fost inceputa urmarirea penala intr-un dosar, Ludovic Orban a spus ca nu stie si a acuzat ”modul josnic in care Viorel Catarama face politica”. ”Nu sunt in tema, am fost chemat ca martor. Nu va pot da detalii, nu sunt specialist in proceduri penale. (...) Catarama actioneaza ca un agent al PSD-ului”, a mai comentat el, la iesirea de la DNA, conform Hotnews.

Ce spune Traian Basescu despre tensiunile din partidul aflat la guvernare: „PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara”. Reactia lui Traian Basescu vine in contextul in care, miercuri, a aparut scrisoarea semnata de mai multi lideri PSD, in care lui Liviu Dragnea i se cere sa isi dea demisia din functia de presedinte al partidului si al Camerei Deputatilor, scrie Libertatea.

Tesla, anchetata penal in SUA din cauza lui Elon Musk. Departamentul de Justitie din Statele Unite a deschis un dosar penal pe numele Tesla, dupa ce seful companiei a scris pe Twitter ca vrea sa retraga firma de la bursa. Compania a confirmat, printr-un comunicat, ca anchetatorii au cerut documente. Luna trecuta, Elon Musk a anuntat ca vrea sa delisteze Tesla. Sustinea ca presiunea rapoartelor financiare periodice si a speculantilor este prea mare. Miliardarul a spus si ca are banii necesari pentru rascumpararea tuturor actiunilor. Dar a renuntat la plan cateva saptamani mai tarziu. Din aceasta cauza, procurorii federali investigheaza acum Tesla pentru frauda, noteaza Digi 24.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri