Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi, pe Facebook, reactia presedintelui Klaus Iohannis cu privire la cererea de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, afirmand ca seful statului spune mai intai ca nu-l revoca si apoi ca va citi raportul de evaluare, noteaza Agerpres.

"Nimic nou sub soare: Presedintele ne spune mai intai faptul ca nu il va revoca pe A. Lazar apoi va citi raportul primit de la Ministerul Justitiei!", a scris Tudorel Toader.

Joi, Administratia Prezidentiala a informat ca presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, este "complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor europeni".

"Presedintele Klaus Iohannis a primit si va analiza Raportul privind activitatea manageriala de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu propunerea de revocare din functie a domnului Augustin Lazar. Presedintele Klaus Iohannis apreciaza activitatea procurorului general si considera ca cererea ministrului Justitiei este complet neadecvata si de natura sa genereze neincredere in sistem si ingrijorare in randul partenerilor nostri europeni. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii", se arata intr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri