In Europa exista aeroporturi care au trafic anual de cativa zeci de mii de pasageri si aeroporturi care sunt tranzitate de zeci de milioane de calatori si impresioneaza, adesea, prin infrastructura. In clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi din 2017, Marea Britanie si Spania sunt mentionate de doua ori, avand, fiecare, cate doua aeroporturi cunoscute pentru numarul mare de calatori, potrivit airmundo.com.

Aeroportul Heathrow din Londra, Marea Britanie este cel mai aglomerat aeroport din Europa, fiind tranzitat, anul trecut, de aproape 78 de milioane de pasageri. Gatwick din Londra este si el inclus in clasament, cu cei 45,5 milioane de calatori.

Spania are si ea doua aeroporturi in clasamentul celor mai aglomerate aeroporturi, unul tranzitat de 53 de milioane de pasageri si altul de 47 de milioane.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri