Primarul PSD al comunei Savinesti se alatura protestului initiat de afaceristul sucevean Stefan Mandachi, pentru constructia de autostrazi, si va intrerupe activitatea primariei pe data de 15 martie, la ora 15,00, timp de 15 minute, scrie Agerpres.

Primarul Daniel Horciu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca, in plus, va porni si sirenele din localitate, chiar daca ulterior va fi amendat pentru acest gest.

"Pentru sustinerea constructiei de autostrazi in Moldova pe data de 15 martie, 15 minute la primaria comunei Savinesti NU se va lucra si in plus vom porni sirenele comunei chiar daca voi fi amendat!!!!!", a scris, pe pagina sa, primarul Daniel Horciu.

Daniel Horciu se afla la al treilea mandat de primar al comunei Savinesti, fiind ales de fiecare data din partea PSD.

Initiativa afaceristului sucevean de a intrerupe activitatea pe data de 15 martie, la ora 15,00, timp de 15 minute, in semn de protest ca in zona Moldovei nu sunt autostrazi, a fost imbratisata si de patronul celui mai important lant de farmacii din municipiul Piatra-Neamt. Acesta a declarat ca in cele 15 minute vor fi asigurate in farmaciile pe care le detine doar urgentele.

VIDEO Doi barbati s-au luat...
Citeste si: VIDEO Bataie la mitingul pro-PSD de la Brasov

Campania “Romania vrea autostrazi” a pornit dupa ce proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna, va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15:00.

Mai multe companii, firme si publicatii, printre care si Wall-Street.ro, s-au alaturat acestei campanii.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Miting pro PSD in Brasov: ministrii au vorbit despre situatia Romaniei