Presedinta USR Bucuresti, Roxana Wring, o acuza pe Gabriela Firea ca nu are solutii pentru Capitala si alege sa dea vina pe altii in incercarea de a-si masca incompetenta, potrivit G4Media.

”Tot mandatul Gabrielei Firea a fost o continua goana dupa vinovati. Mai intai a fost „greaua mostenire”. Apoi a fost opozitia. Apoi a fost Liviu Dragnea. Acum, Gabriela Firea da vina pe Guvernul PSD. Cu toata lumea s-a razboit actualul primar, mai putin cu propria incompetenta. Pentru ca Gabriela Firea nu se pricepe deloc la solutii, dar stie de minune sa gaseasca falsi vinovati”, a afirmat Wring, potrivit unui comunicat de presa.

”Despre asta este vorba in toate declaratiile din ultimele zile ale actualului primar: despre un edil care n-a facut nimic timp de trei ani, care a stricat tot pe ce a pus mana, care nu a avut viziune, solutii si rezultate. Ei bine, acest primar vine astazi si spune ca, de fapt, nu e vina lui, ci e vina oricui altcuiva. Or asta este o minciuna! Este o minciuna jenanta pe care Gabriela Firea o foloseste in speranta de a-i mai pacali o data pe bucuresteni. Adevarul este ca administratia PSD nu a facut nimic in Capitala. A risipit banii fara responsabilitate, a dus RADET in faliment, a tocat bugetul pe balciuri si statui, a dat sute de milioane de euro la companiile infiintate pentru camarila si a lasat orasul intr-o stare mai proasta decat cea in care l-a preluat. Din acest motiv, Gabriela Firea, „primarul faliment”, trebuie sa plece urgent”, a mai afirmat sefa USR Bucuresti, care este si consilier general si unul dintre cei mai inversunati adversari ai Gabrielei Firea.

Criticile Roxanei Wring vin dupa ce luni dimineata Firea a afirmat luni ca Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD, este cel care a fost condus ‘de facto’ Guvernul si este vinovat de situatia financiara de la Primarie, mentionand ca premierul Viorica Dancila a spus intr-o sedinta ca nu a fost lasata sa se implice si ca altcineva a facut bugetul.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri