Adelina Negru, sefa achizitiilor de la Spitalul Judetean Ilfov, a cumparat paturi de la firma iubitului ei, infiintata cu 3 saptamani inaintea semnarii contractului. Cele trei achizitii in valoare de 8.000 de euro au fost anulate in SEAP dupa dezvaluirile jurnalistilor Libertatea, iar cei doi parteneri si-au rarit postarile impreuna de pe retelele de socializare.

Primul contract castigat de firma Adeliad Business cu Spitalul Judetean Ilfov a avut loc pe 1 februarie 2019, in baza caruia compania trebuia sa livreze ”paturi lana uz spitalicesc”, in valoare de 7.500 de lei. La scurt timp au urmat alte doua contracte in valoare de 15.000, respectiv 16.000 lei, ambele fiind pachete de curatenie pentru spital.

Cea care a aprobat aceste achizitii este Adelina Georgiana Negru, seful serviciului Achizitii Publice si Aprovizionare la Spitalul Judetean Ilfov. De asemenea, ea este si partenera lui Adrian Vaduva, insusi fondatorul Adeliad Business.

Firma Adeliad Business a fost fondata pe 9 ianuarie 2019 de Adrian Vaduva, iubitul Adelinei Georgiana Negru iar numele companiei este inspirat din prenumele celor doi parteneri. Adeliad vine de la ”Adeli” - Adelina si ”Ad” de la Adrian, iar numele lui si semnatura ei apar in documente.

Jurnalistii de la Libertatea au intrat in posesia mai multor facturi pe care apare numele lui Adrian Vaduva si semnatura Adelinei Georgiana Negru, cu functie de ”consilier juridic cu atributii de sef serviciu Achizitii Publice si Aprovizionare” pentru Spitalul Judetean Ilfov.

Citeste si:
VIDEO Scene socante intr-un spital din tara: "Vrei sa te omor eu?"
VIDEO Scene socante intr-un...

De asemenea, surse din spital mentioneaza ca Adelina Negru este "una dintre apropiatele managerului Arghir Ciobotaru”. De profesie avocat in baroul Ilfov, aceasta a fost adusa prin detasare in toamna anului trecut in calitate de consilier juridic. Din aceasta functie, ea ar fi fost presedintele comisiei de ancheta a medicului fals Raluca Birsan.

Dupa raspunsul trimis ziarului Libertatea prin care se confirma ca Adelina Negru este sefa de la achizitii, Spitalul Judetean Ilfov a anulat in SEAP toate cele 3 contracte, cu specificatia ”oferta neacceptata in termen”.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
O mana de voluntari a schimbat o sectie de spital