Raluca Birsan, care a pretins ca este medic ginecolog la Spitalul Judetean Ilfov, nu a dat nici examenul de admitere la liceu. Ea a fost admisa la o scoala de meserii cu media 1,68!

Libertatea a cerut date de la Ministerul Educatiei despre parcursul scolar al Ralucai Daniela Birsan, femeia care a lucrat in ultimii 10 ani ca “rezidenta” in Sectia de Ginecologie la Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov. Pe langa faptul ca si-a falsificat actul de rezidentiat si diploma de licenta UMF, aceasta nu a sustinut nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, in 2003, cand a terminat gimnaziul. Ea a obtinut o medie generala de doar 1,68 la admiterea in liceu.

Totodata, jurnalistii de la Libertatea au vorbit cu mai multe paciente care au fost operate in Spitalul Judetean de Urgenta Ilfov, din 2016 pana in 2018. Pacientele spun ca Raluca Birsan a fost mana a doua a doctoritei Dragu in operatii. Unele povestesc si cum au fost cusute de “rezidenta”.

Sursa foto: Shutterstock / evgeny kondrashov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri