Neversea: 300 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Aproape 300 de persoane, dintre care 75 de minori, au primit ingrijiri medicale la punctele de prim-ajutor amenajate in perimetrul Festivalului Neversea, in prima noapte a evenimentului, iar sase dintre acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, in prima zi a festivalului Neversea, 102 pompieri, paramedici SMURD si voluntari ISU, aflati in trei Puncte de Prim Ajutor (PPA) si doua Posturi Medicale Avansate (PMA) cu trei senilate, trei autospeciale de transport personal si victime multiple, o autospeciala de stingere si o autospeciala de interventie la accidente colective si calamitati, au asigurat masuri specifice pentru un climat de siguranta al participantilor.

Astfel, dupa prima noapte, 216 adulti si 75 minori au avut nevoie de asistenta medicala. Din acestea, doar 6 au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Cele aproape 300 de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale suferisera insolatii, zgarieturi si traumatisme cauzate de caderi de la inaltime.

Sursa foto: Neversea.com.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Studiu: Atingerea imunităţii de turmă în cazul Coronavirusului este „departe”
Setari Cookie-uri