Sala de nasteri de la Spitalul Clinic Filantropia, aflata intr-un proces de renovare, se redeschide pe 4 septembrie

Activitatea Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, aflat momentan intr-un proces de renovare, se va relua pe 4 septembrie 2019, potrivit unei postari pe pagina de Facebook. Cu doar cateva zile inainte, reprezentantilor spitalului li se atragea atentia pentru intarzierea lucrarilor, a caror finalizare era prevazuta pentru 31 august.

Spitalul Filantropia din Bucuresti a anuntat, in cursul zilei de vineri, ca sala de nasteri, terapia intensiva neonatala si saloanele de rooming-in se vor redeschide pe 4 septembrie.

"Lucrarile de reparatii se apropie de sfarsit. Urmeaza curatenia si dezinfectia in zonele afectate de lucrari, iar, in final controlul epidemiologic. Drept urmare, activitatea spitalului va reveni la normal incepand cu data de 04.09.2019. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru orice disconfort creat. Va asiguram ca lucrarile au fost efectuate in vederea cresterii calitatii ingrijirilor medicale si a sigurantei actului medical", se arata pe pagina de Facebook a Spitalului Filantropia.

Anuntul nu a ramas netaxat de viitorii parinti care au atras atentia ca data initiala prevazuta pentru redeschidere era 1 septembrie si ca se intarzie lucrarile.

Citeste si:
Coronavirus: Spitalul Filantropia din Capitală își reduce activitatea
Coronavirus: Spitalul...

Cu doar doua zile in urma, reprezentantii spitalului au postat pe Facebook o serie de poze in care se vedea stadiul reparatiilor. Cu toate ca cei mai multi utilizatori au felicitat conducerea pentru initiativa, au fost si comentarii in care reprezentantilor li se cerea socoteala si erau intrebati cine va raspunde pentru nerespectarea termenului, in situatia in care este afectata starea psihica a viitoarelor mame si sanatatea bebelusilor.

De la inceputul lunii august reprezentantii Spitalului Clinic Filantropia au anuntat ca lucrarile de reparatie si renovare vor avea loc in perioada 19-31 august 2019, timp in care nu se vor efectua nasteri in cadrul spitalului indiferent de varsta de gestatie si nu vor fi primite transferuri din alte maternitati.

Citeste si:
Acuzații de malpraxis: bebeluș mort la două zile de la naștere
Un bebeluș a murit la două...

Sursa foto: Facebook Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti

Sursa foto: Facebook / Spitalul Filantropia

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri