Doua licitatii privind modernizarea si amenajarea a 34 de parcuri si locuri de joaca din sectorul 5 au fost publicate, luni, pe SICAP, de catre SC Amenajare Edilitara si Salubrizare SA.

Cele doua licitatii vizeaza lucrari de reamenajare si modernizare a parcurilor si locurilor de joaca, precum si de amenajare a locurilor de joaca si de recreere situate in 16 amplasamente, respectiv, in 18 amplasamente. Este vorba despre lucrari de proiectare, asistenta tehnica si executie.

Primul contract are o valoare totala estimata de 134.229.213 lei, iar cel de-al doilea de 134.325.346 lei. Fiecare contract este impartit in doua loturi.

In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara va reprezenta 70%, garantia acordata lucrarii va constitui 15%, iar termenul de executie a contractului de lucrari (proiectare si executare) va fi 15%.

Plata pretului se va efectua etapizat: 30% din valoarea contractului la momentul semnarii procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor, iar 70% din valoarea contractului urmeaza a fi platita pe masura realizarii veniturilor bugetare.

Infiintata in anul 2010, prin Hotararea Consiliului Local a Sectorului 5 nr. 39/16.08.2010, Amenajare Edilitara si Salubrizare SA a fost constituita ca o societate cu capital integral public, avand ca obiect de activitate prestarea de servicii de utilitate publica, se arata pe pagina de internet a Primariei sectorului 5.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Vlad Voiculescu despre spitalele regionale: Oare asa au promis? 7 ani?