Imagini incredibile au aparut in spatiul public. Trei elevi din clasele primare si-au vandalizat scoala. S-a intamplat in comuna Clejani din Giurgiu. Copii au povestit ca au intrat in scoala pe geamul unei clase. Motivul pentru care au distrus in proportie de 90 la suta scoala? S-au enervat in momentul in care o jucarie a inceput sa cante.

Timp de cateva ore, copiii cu varste de 7, 9 si 10 ani au vandalizat cinci clase, cancelaria si toaletele.

Ei au distrus o parte din mobilier, au aruncat jucarii, carti, caiete si au rupt usile. Copiii au fost descoperiti de femeia de serviciu. Doi dintre ei faceau dus. Primarul comunei sustine ca acum se lucreaza, iar scoala va fi redeschisa luni, scrie TVR.

Intre timp, scoala, in care invata aproximativ 150 de elevi si prescolari, a fost inchisa timp de doua zile.

Sursa foto: www.giurgiupesurse.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri