[VIDEO] Un avion Blue Air a aterizat de urgenta vineri dimineata la Viena, dupa ce un pasager roman a agresat o insotitoare de zbor

Un avion al companiei Blue Air care zbura pe ruta Bucuresti - Stuttgart a aterizat de urgenta azi-dimineata la Viena pentru ca un barbat roman a agresat o stewardesa. Pasagerul a fost retinut, iar acesta se afla in custodia autoritatilor austriece, potrivit unui comunicat de presa al companiei aeriene, noteaza Hotnews.ro.

O aeronava Blue Air cu destinatia Stuttgart a fost directionata pe Aeroportul International Viena vineri dimineata din cauza unui pasager agresiv, informeaza compania.

Pasagerul a fost retinut si se afla in custodia autoritatilor austriece.

Un avion al companiei Blue Air care zbura în directia Stuttgart(Germania) a aterizat de urgență azi la Viena(Austria) deoarece un barbat(Roman) a bătut o stewardesa 😭😭😭

Publicată de Baraon pe Vineri, 27 septembrie 2019

Zborul Blue Air 0B129 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locala 7:21 insa pentru siguranta si securitatea pasagerilor si a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificata la Viena, precizeaza operatorul aerian.

Citeste si:
Comisar european: Zborurile din UE au scăzut cu 70% în octombrie
Comisar european: Zborurile...

Conform procedurilor standard, o ambulanta a fost trimisa la aeronava.

"Compania Blue Air isi cere scuze fata de pasageri pentru intarziere. Ca urmare a acestei situatii, zborul programat sa aterizeze la Stuttgart la ora locala 8:25 a avut o intarziere de aproximativ o ora intarziere fata de orarul de zbor initial. Afectat de aceasta situatie a fost si segmentul de zbor Stuttgart - Sibiu, operat, de asemenea, cu aproximativ o ora intarziere", arata sursa citata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri