Alerta in Capitala dupa ce doua femei au fost batute in strada, iar politistii nu exclud sa fi fost atacate de acelasi barbat. Una dintre ele a avut nevoie de ingrijiri medicale. Deocamdata sunt putine indicii, dar politistii incearca sa analizeze mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere, noteaza Digi24.ro.

Una dintre victime se afla in continuare la spital in stare grava, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

„Modul de operare a fost unul similar, persoanele au fost agresate, fara a li se sustrage bunuri. In primul caz, o femeie a fost atacata de un barbat necunoscut, aceasta fiind salvata de un cetatean care a intervenit, agresorul parasind zona. In cel de-al doilea caz, o femeie a fost gasita in zona unui complex comercial, tot din sectorul 6, cazuta, am fost sesizati prin apel 112, aceasta a fost dusa la spital unde este internata. Momentan nu am putut sa obtinem o declaratie din partea acesteia, fiind internata in stare destul de grava", a declarat Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Politia a pus la dispozitia cetatenilor un set de imagini pentru identificarea autorilor sau autorului unor agresiuni asupra a doua femei, cauzele aflandu-se in cercetare sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

"In seara de 24 septembrie, prin apel 112, Sectia 25 Politie a fost sesizata cu privire la faptul ca o tanara a fost agresata de un barbat necunoscut, fara a i se sustrage vreun bun. La interventia unui martor, agresorul a parasit zona. La aceeasi data, Sectia 25 Politie a fost sesizata, prin apel 112, ca, in zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost gasita cazuta pe strada. La fata locului s-au deplasat de urgenta politisti, dar si un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar din primele investigatii a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni", informeaza Politia Capitalei intr-un comunicat, vineri.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri