Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI).

Persoana in coma a fost dusa la Spitalul "Sf. Pantelimon", alte doua persoane ranite la cortul targului de haine din sectorul 3 fiind transportate, de asemenea, la spital.

O alta persoana, care plecase de la cort, a cazut in fata Spitalului "Victor Babes" si a lesinat dupa ce s-a lovit la cap, fiind, de asemenea, dusa la spital.

Pe strada Ziduri Mosi din sectorul 2, o batrana lovita de un panou publicitar a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost dusa la Spitalul Floreasca.

Pe Soseaua Colentina, un cetatean strain a fost ranit usor la mana de un geam, insa a refuzat sa fie dus la spital.
Tot de un geam a fost ranita, in propria locuinta, o tanara de 19 ani din zona Iancului, care a fost transportata la Spitalul "Sf. Pantelimon".

Un accident similar a suferit o alta persoana, la iesirea dintr-o sucursala bancara de pe strada Camil Ressu. Aceasta a fost dusa tot la "Sf. Pantelimon".

Pe scarile de la intrarea intr-o statie de metrou, o tanara a cazut si s-a lovit la cap, fiind transportata de la Spitalul Floreasca. Metrorex a precizat ca accidentul in exteriorul statiei de metrou Piata Unirii 2, unde un panou de plexiglas s-a spart din cauza furtunii.

La iesirea dintr-un hipermarket aflat in cartierul Colentina, a batrana de 92 de ani a fost lovita de o usa si a fost dusa, si ea, la spital.

O alta persoana a ajuns la Spitalul Universitar dupa ce a fost lovit de un panou publicitar in zona Unirii.
Potrivit reprezentantilor SMURD, tot din cauza furtunii, patru persoane au fost ranite in zona Unirii si la Piata Constitutiei si au fost transportate la Spitalul Universitar.

O alta persoana a fost dusa de SMURD la Spitalul "Sf. Pantelimon" dupa ce a fost ranita in zona Morarilor, iar la Floreasca s-a prezentat o femeie ranita usor la cap.

Potrivit reprezentantilor Spitalului "Sf. Pantelimon", dintre persoanele aduse la aceasta unitate medicala, patru au ramas internate, acestea fiind femei intre 30 si 80 de ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Pericol in Capitala: schele smulse de vant dupa o vijelie de 10 minute