Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in sectia exterioara de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea, din cauza unei tigari. In urma acestuia, 24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienti au suferit arsuri si intoxicatii cu fum. De asemenea, la UPU au ajuns si doi angajati ai spitalului.

Purtatorul de cuvant al ISU Bihor, Camelia Rosca, a declarat ca pompierii bihoreni au intervenit, in noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea si stingerea unui incendiu care a izbucnit intr-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea, scrie Ziare.com.

Incendiul s-a manifestat la parterul cladirii si au fost evacuate 24 de persoane, pacienti ai spitalui.

Trei dintre acestia au fost raniti si dusi la UPU Oradea.

A fost deschisa o ancheta interna

"O persoana a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafata corporala, una arsuri de gradul II la nivelul fetei si cailor respiratorii iar cea de-a treia victima a fost intoxicata cu fum. Cauza probabila a incendiului a constituit-o fumatul in locuri nepermise", a spus Rosca.

Citeste si:
Atac armat in Texas, SUA: 5 morti si 21 de raniti
Atac armat in SUA: 5 persoane...

De asemenea, doi angajati ai spitalului, un asistent medical si un ingrijitor, care au intervenit la evacuarea pacientilor, iar apoi s-au simtit rau, au fost transportati la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu" Oradea a fost declansata o ancheta interna pentru verificarea imprejurarilor in care o persoana ar fi putut fuma la Psihiatrie, desi acest lucru este interzis.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Incendiu la un tren de calatori