Un incendiu a izbucnit in noaptea de joi spre vineri in sectia exterioara de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea, din cauza unei tigari. In urma acestuia, 24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienti au suferit arsuri si intoxicatii cu fum. De asemenea, la UPU au ajuns si doi angajati ai spitalului.

Purtatorul de cuvant al ISU Bihor, Camelia Rosca, a declarat ca pompierii bihoreni au intervenit, in noaptea de joi spre vineri, pentru localizarea si stingerea unui incendiu care a izbucnit intr-un salon cu patru paturi de la Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Municipal Oradea, scrie Ziare.com.

Incendiul s-a manifestat la parterul cladirii si au fost evacuate 24 de persoane, pacienti ai spitalui.

Trei dintre acestia au fost raniti si dusi la UPU Oradea.

A fost deschisa o ancheta interna

"O persoana a suferit arsuri de gradul III pe 40% din suprafata corporala, una arsuri de gradul II la nivelul fetei si cailor respiratorii iar cea de-a treia victima a fost intoxicata cu fum. Cauza probabila a incendiului a constituit-o fumatul in locuri nepermise", a spus Rosca.

De asemenea, doi angajati ai spitalului, un asistent medical si un ingrijitor, care au intervenit la evacuarea pacientilor, iar apoi s-au simtit rau, au fost transportati la UPU, iar la nivelul Spitalului Clinic Municipal "Gavril Curteanu" Oradea a fost declansata o ancheta interna pentru verificarea imprejurarilor in care o persoana ar fi putut fuma la Psihiatrie, desi acest lucru este interzis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri