Toaleta unei scoli din judetul Teleorman a costat cat un apartament cu doua camere din Bucuresti. Investitia de 80.000 de euro sta insa inchisa. Elevii merg tot la toaleta veche, din spatele curtii, gardul sta sa cada iar haznaua unor vecini ocupa ilegal o parte din terenul scolii, scrie Digi24.ro.

Primarul localitatii este foarte mandru de noua toaleta, pentru constructia careia a primit bani prin fondul national de dezvoltare.

Acest grup sanitar de la scoala gimnaziala din localitatea Buzescu a costat aproape 400.000 de lei. Desi lucrarile au fost finalizate in luna septembrie, toaleta nu a fost data in folosinta, iar copiii sunt nevoiti sa foloseasca in continuare vechea toaleta.

Citeste materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: PalSand / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri