„Cine ia 10 la Bac intra gratuit la UNTOLD, iar cine s-a inscris la examenul maturitatii primeste pret special la abonamentele UNTOLD si Neversea”, anunta organizatorii festivalurilor. Acestia au anuntat ca vor continua si in 2020 campania inceputa in urma cu 5 ani.


Organizatorii UNTOLD si Neversea isi propun sa sustina performanta in educatie si sa-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. In acest an, cine ia nota 10 la examenul maturitatii, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la editia aniversara a festivalului UNTOLD.

Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditari din Sala Sporturilor “Horia Demian”, birou de Guest incepand cu data de 30 iulie de la ora 8:00, anunta organizatorii.

Pentru validarea abonamentului, elevii trebuie sa prezinte actul de identitate si diploma/adeverinta care sa ateste nota obtinuta.

Absolventii de 10 vor primii fiecare si cate un voucher in valoare de 500 de ron, pe care il vor putea folosi in festival.

In plus, toti cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat in sesiunea din vara, vor putea sa cumpere abonamente la preturi cu circa 100 de lei mai mici fata de preturile standard, atat la UNTOLD, cat si la Neversea.

Citeste si:
Liceele la care niciun elev nu a luat BAC-ul NU vor mai infiinta clase
Liceele la care niciun elev...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Barna: Parlamentul da bacalaureatul politic in fata cetatenilor