Sunt pregatiti sa intervina in cazul in care ninge in Bucuresti 358 de operatori cu 310 utilaje, cu care vor imprastia material antiderapant si vor curata zapada, informeaza Primaria Capitalei.

Sunt disponibile, in total, la nivelul celor sase sectoare, 21.667 de tone de material antiderapant. Potrivit sursei citate, in functie de evolutia fenomenelor meteorologice, parcul de utilaje va fi suplimentat, scrie Agerpres.

In caz de ninsoare, echipele vor interveni cu prioritate pe arterele principale, cele cu trafic RATB, cu obiective sociale si institutii publice, pe pante, rampe si poduri, dupa care se continua pe toate strazile din oras.

De asemenea, potrivit sursei citate, echipele DGASMB realizeaza actiuni de depistare a persoanelor fara adapost, pe care le directioneaza catre centrele sociale din Pallady si Odessa din Calea Serban Voda. Echipele de interventie DGASMB distribuie paturi pentru persoanele fara adapost care refuza cazare in centre, precum si bauturi calde (ceai si supa). In acest sens, DGASMB are deschis continuu (24/24) un Serviciu de urgente sociale, telefon 021.9524, la care bucurestenii pot sesiza cazurile de persoane fara adapost de pe raza municipiului Bucuresti.

Primaria Municipiului Bucuresti pune la dispozitia cetatenilor numarul de telefon gratuit 0800.800.868, acolo unde acestia pot semnala eventuale probleme aparute in urma ninsorilor/precipitatiilor.

Citeste si:
Liderii PLUS, supărați pe Nicușor Dan după ce a bătut palma cu PNL
Surse: Liderii PLUS, supărați...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
[VIDEO] Primar de București | Interviu cu Vlad Voiculescu, candidatul USR - PLUS
Setari Cookie-uri