Ninsorile pun stapanire pe mare parte din tara in urmatoarele zile, inclusiv pe Bucuresti, unde se va depune strat de nea. Primaria Capitalei a anuntat insa ca este pregatita cu utilaje si material antiderapant.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, mai multe atentionari de tip cod galben, portocaliu si rosu pentru mai multe judete. In Capitala, va fi cod portocaliu.

Joi, se anunta temperaturi scazute. Sunt prognozate maxime de 2 grade in Moldova, 2 in Maramures, 3 in Crisana, 3 in Transilvania, 4 in Banat, 6 in Oltenia, 5 in Muntenia si 6 grade in Dobrogea, potrivit Ziare.com.

Iata cum arata Bucurestiul sub zapada.

In Bucuresti, joi dimineata va fi destul de frig, iar la amiaza se anunta 4 grade.

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca, pentru perioada urmatoare in care sunt anuntate precipitatii mixte si sub forma de ninsoare, sunt pregatite sa intervina in Capitala aproximativ 740 de utilaje si 415 operatori, iar stocurile de material si solutii antiderapante se ridica la 21.260 de tone.

"In momentul de fata sunt pregatite pentru a interveni 334 de utilaje destinate sa imprastie material antiderapant si pentru pluguit zapada si 415 operatori pe timpul noptii. Totodata, sunt disponibile, in total la nivelul celor sase sectoare, 21.260 de tone de material si solutii antiderapante", informeaza PMB.

Iata maximele de joi in alte orase din tara:

Brasov: -1 grad
Oradea: 3 grade
Constanta: 2 grade
Suceava: 1 grad
Baia Mare: 2 grade
Cluj-Napoca: 0 grade
Pitesti: 6 grade
Sibiu: 1 grad
Iasi: 3 grade

Galati: 1 grad
Arad: 4 grade
Ploiesti: 4 grade
Timisoara: 4 grade
Craiova: 8 grade
Drobeta-Turnu Severin: 7 grade
Giurgiu: 2 grade
Targu Mures: 2 grade

Si vineri se anunta temperaturi asemanatoare. Meteorologii anunta ca vor fi maxime de 3 grade in Moldova, 2 in Maramures, 5 in Crisana, 5 in Transilvania, 5 in Banat, 8 in Oltenia, 7 in Muntenia si 3 grade in Dobrogea.

In Bucuresti, vor fi 7 grade la amiaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri