Incidentul de la Spitalul Floreasca unde o femeie a luat fos pe masa de operatie s-a produs din cauza unei erori umane, informeaza Ministerul Sanatatii, precizand ca chirurgul Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei, scrie Hotnews.ro.

In urma analizei intregului material probator avut la dispozitie, concluziile cercetarii administrative dispuse de SCUB arata ca incidentul s-a produs ca urmare a unor erori umane, comise de catre echipa operatorie. Din raport reiese ca prof. dr. Mircea Beuran, ca sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei. Date fiind masurile dispuse din cercetarea administrativa s-a luat, printre altele, si decizia incetarii contractului de administrare a prof. dr. Mircea Beuran, din calitatea de sef al Sectiei Clinice de Chirurgie III”, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii va prezenta maine concluziile raportului propriu, instrumentat de Inspectia Sanitara de Stat (ISS) si Corpul de Control al MS si saluta totodata decizia managementului de la SCUB, de incetare a contractului de administrare a sefului de sectie, care nu a respectat obligatiile contractuale.

Citeste materialul integral pe Hotnews.ro.

Citeste si:
Mircea Beuran, ales in Senatul Universitatii Carol Davila
Dupa cazul pacientei arse la...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Perchezitii DNA la Floreasca. Medicul Mircea Beuran, vizat de un nou dosar
Setari Cookie-uri