CFR Calatori pune in vanzare oferta de calatorie tip abonament, Interrail Pas, pentru cei care doresc sa calatoreasca in Europa cu trenul, la preturi accesibile, anunta compania.

Interrail Pass se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: tineri, adulti, copii, seniori. Copiii de pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate (maximum doi copii insotiti de un adult), iar tinerii (varsta pana in 28 de ani), adultii si seniorii (varsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Calatorii pot opta pentru una din cele doua variante ale Pass-ului Interrail:

  • Interrail Global Pass pentru calatoria in 33 de tari europene;
  • Interrail One Country Pass pentru calatoria intr-una din tarile din Europa.

In plus, varianta Interrail Global Pass este valabila si pe parcursul tarii de rezidenta, pentru o calatorie dus-intors.

Oferta Interrail Pass este vanduta la casele de bilete din statii si agentii CFR Calatori deschise traficului international. Pentru informatii despre circulatia trenurilor internationale, calatorii pot solicita informatii la telefon 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti).

Retail jobs

Sursa foto: Razvan-Victor Preda | CFR Calatori

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri