Primarul Gabriela Firea anunta, in urma cu o saptamana, ca licitatia pentru cele 100 de tramvaie noi pentru Bucuresti nu e "nici suspendata, nici anulata". Lucrurile stau, de fapt, cu totul altfel, iar bucurestenii mai au destul de mult de asteptat pana sa se plimbe cu tramvaie noi, scrie ziare.com.

Pe 12 ianuarie, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, declara ca licitatia pentru cele 100 de tramvaie noi pentru Bucuresti este inca in desfasurare. Insa, la putin peste o saptamana de la acea declaratie, licitatia figureaza in SICAP ca fiind suspendata.

"La acest moment, anulat este doar procesul de adjudecare a licitatiei. CNSC a statuat, prin decizie, ca documentele prin care societatea din Turcia a fost declarata castigatoare se anuleaza. Si a retrimis autoritatii contractante un termen de 20 de zile ca sa reanalizeze respectiva oferta. Intre timp, atat Asta Vagoane Calatori, cat si Municipiul Bucuresti au depus contestatii. Iar primul termen de judecata la Curtea de Apel Bucuresti este 23 ianuarie 2020", a declarat directorul Asta Vagoane Calatori, Gheorghe Sirbu.

Chiar daca la primul termen nu se va lua nicio decizie, situatia s-ar putea, totusi, lamuri pana la mijlocul lunii februarie. Oricat ar mai dura licitatia si indiferent daca o vor castiga turcii sau aradenii, sansele sa vedem tramvaie noi prin Bucuresti, in acest an, sunt aproape nule.

Sursa foto: Facebook Societatea de Transport Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri