Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a publicat imagini cu caroseria unui tramvai Bucur LF care s-ar fabrica in prezent in uzina STB. Potrivit lor, noul tramvai ar urma sa fie dat in folosinta peste sase luni, scrie economica.net.

"Cel mai modern tramvai construit vreodata in Bucuresti va fi dat in folosinta peste 6 luni", spun cei de la Sindicatul STB intr-o postare pe YouTube de la inceputul lunii.

Potrivit lor, in Uzina de Reparatii "Atelierele Centrale" (URAC) a STB SA se afla in fabricatie in acest moment un tramvai Bucur LF 417, adica al 17-lea vagon al seriei, care are tractiune in curent alternativ, la care s-a facut o noua reproiectare a amenajarii interioare si exterioare. "Acest tramvai are o particularitate: este cu 70% podea coborata, lucru care usureaza accesul calatorilor in vagon, fiind la nivelul peronului", mai spun cei de la sindicatul STB.

Societatea de Transport Bucuresti (STB) a anuntat anul trecut ca vrea sa construiasca 18 tramvaie noi Bucur LF-CA. In acest sens, a lansat o licitatie pentru amenajarea interioara si exterioara (inclusiv proiectare/design) pentru constructia acestor 18 tramvaie noi. La aceasta licitatei a fost depusa o singura oferta.

Sursa foto: Facebook Societatea de Transport Bucuresti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri