Termenul pentru deschiderea ofertelor în vederea achiziționării de termoscanere pentru aeroporturile din România, în cadrul măsurilor luate pentru identificarea posibilelor persoane infectate cu coronavirus, este 26 februarie, iar criteriul de câștigare este cel mai scurt termen de livrare, apoi prețul, au anunțat autoritățile.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, luni seară, că cele 35 de termoscanere care vor fi montate în aeroporturile din România sunt achiziționate de Oficiul Național de Achiziții Centralizate din subordinea Ministerului Finanțelor, scrie Ziare.com.

"Cele 35 termoscanere vor fi achiziționate prin ONAC (Oficiul Național de Achiziții centralizate din subordinea Ministerului Finanțelor Publice - n.red.), pe 26 februarie, ora 10:30, este termenul pentru primirea și deschiderea ofertelor. Procedura a fost deschisă imediat după adoptarea hotărârii de guvern. Este vorba de 35 de termoscanere", a precizat ministrul Transporturilor.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a adăugat că licitația pentru achiziționarea de termoscanere are caracter de urgență.

"Totul are caracter de urgență. Criteriul de câștigare a licitației este cel mai scurt termen de livrare, apoi prețul", a explicat Vela.

Sursa foto: Shutterstock By Ken stocker

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Cetăţenii surprinşi în parcuri riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei
Setari Cookie-uri