Ministerul Educaţiei precizează că 701 elevi sunt izolaţi la domiciliu, la fel şi 115 profesori. Persoanele sunt izolate la domiciliu ca primă măsură de prevenție legat de coronavirus.

Este primul anunţ oficial despre elevi sau profesori care sunt afectaţi de programul de prevenţie contra răspândirii coronavirusului, potrivit Edupedu.ro.

Autorităţile nu dau detalii privind judeţele sau localităţile în care s-au luat aceste măsuri.

La nivel naţional sunt peste 6.900 de elevi care stau acasă din cauza gripei comune, potrivit ministerului.

În prezent, autoritățile au confirmat două noi cazuri de coronavirus în România. Este vorba despre un bărbat din Maramureș, de 45 de ani și o femeie din Timișoara, de 38 de ani. Direcțiile de sănatate publică vor lua măsuri pentru ancheta epidemiologică și pentru a stabili contacții.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri