Update (12:53): Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat, în şedinţa de luni, trei proiecte de hotărâre care vizează testarea copiilor din unităţile de învăţământ din Bucureşti, a cadrelor didactice, a personalului medical, a angajaţilor STB, a celor din farmacii şi din domeniul alimentaţiei publice, scrie Agerpres.

Știrea inițială:

Consilierii generali ai Primăriei Municipiului București dezbat astăzi proiectul propus de Gabriela Firea care vizează testarea elevilor și a cadrelor didactice din unitățile școlare din Capitală. Proiectul include și testatarea personalului medical, precum și a angajaților de la STB.

Investiția totală în proiect depășește 55 de milioane de lei. Bugetul propus pentru testarea elevilor și profesorilor se ridică la 50 de milioane de lei.

Proiectul poartă numele „Școli sănătoase în București” și prevede acordarea unui sprijin financiar în valoare de 200 de lei către persoana care urmează să fie testată. 250.000 de elevi din unităţile de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal din Bucureşti ar putea beneficia de această testare.

În cadrul acestui program de testare, beneficiarii vor fi elevii înscriși în anul școlar 2020-2021, care manifestă simptome specifice SARS-COV-2, cum ar fi febră, tuse, strănuturi repetate, roşu în gât, scrie spotmedia.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri