Update (12:53): Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a adoptat, în şedinţa de luni, trei proiecte de hotărâre care vizează testarea copiilor din unităţile de învăţământ din Bucureşti, a cadrelor didactice, a personalului medical, a angajaţilor STB, a celor din farmacii şi din domeniul alimentaţiei publice, scrie Agerpres.

Știrea inițială:

Consilierii generali ai Primăriei Municipiului București dezbat astăzi proiectul propus de Gabriela Firea care vizează testarea elevilor și a cadrelor didactice din unitățile școlare din Capitală. Proiectul include și testatarea personalului medical, precum și a angajaților de la STB.

Investiția totală în proiect depășește 55 de milioane de lei. Bugetul propus pentru testarea elevilor și profesorilor se ridică la 50 de milioane de lei.

Proiectul poartă numele „Școli sănătoase în București” și prevede acordarea unui sprijin financiar în valoare de 200 de lei către persoana care urmează să fie testată. 250.000 de elevi din unităţile de învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal din Bucureşti ar putea beneficia de această testare.

Retail jobs

În cadrul acestui program de testare, beneficiarii vor fi elevii înscriși în anul școlar 2020-2021, care manifestă simptome specifice SARS-COV-2, cum ar fi febră, tuse, strănuturi repetate, roşu în gât, scrie spotmedia.ro.

Sursa foto: Shutterstock
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri