Autoritățile nu știu nici la acest moment care e cauza precisă a poluării masive cu particule fine de duminică noaptea din București, ministrul Mediului, Costel Alexe, anunțând că a aflat de eveniment de pe Facebook. Garda de Mediu București, care ar trebui să controleze respectarea legislației de mediu, e condusă însă de un personaj care nu a dat anul trecut nici o amendă pentru depozitare ilegală de gunoi, scrie G4Media.ro

Instituția e condusă din 2015 de Viorel Ionel Glăman, un personaj susținut de PSD și menținut în funcție de PNL cu un trecut profesional misterios. Deși Garda de Mediu București s-a remarcat doar prin pasivitatea față de poluatori, Glăman a ieșit în evidență prin intermediul postărilor pe Facebook în ipostaze ridicole.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile în care Glăman este etichetat și în care apare la bustul gol în fața unei mese pline cu sticle de băutură sau călărind porcul tăiat de Craciun.



Citește mai multe pe G4Media.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri