Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat, sâmbătă, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere şi au depistat 71 de şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A3, unul dintre ei conducând cu 238 km/h pe autostradă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării permisului, conform Agerpres.ro.

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă - 6 conducători auto şi pentru alte nereguli în trafic - 5.

Sâmbătă, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Bucureşti - Braşov au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce mergea pe autostrada A3, sensul Bucureşti - Braşov, cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Sursa foto: Ion Sebastian / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri