Miercuri dimineață a avut loc o nouă ședința a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU), unde au fost stabilite noi măsuri pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus, scrie ziare.com.

Dau declarații de presă, de la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru.

Șeful DSU a anunțat că este interzisă organizarea evenimentelor cu peste 100 de participanți în spații închise, aici fiind incluse evenimentele religioase, culturale sau de divertisment.

"Anunțăm restricționarea evenimentelor culturale, de divertisment, religioase, etc. cu participarea a peste 100 de persoane, până la 31 martie, cu posibilitatea de prelungire a perioadei. Teatre, săli de cinema, orice altă activitate care se desfășoară în spațiu închis. Până la 100 de persoane e ok, peste 100 de persoane nu e. Dacă se poate, să se facă în aer liber", a declarat Arafat, cu referire în special la slujbele religioase.

-Știre în curs de actualizare -

Sursa foto: Gabriel Pahontu / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Ro-Alert: Incendiu major în București cu degajări masive de fum
Setari Cookie-uri