Cetăţenii surprinşi în parcuri, începând de sâmbătă, ora 14,00, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, citat de Agerpres.

Acesta a anunţat închiderea parcurilor administrate de Primăria Municipiului Bucureşti pe perioada pandemiei de coronavirus.

Potrivit directorului general al Poliţiei Locale, Dan Rasica, PMB administrează 14 parcuri în Capitală.

"Atât Poliţia Locală, cât şi Poliţia naţională şi Jandarmeria au dreptul să-i oprească, să-i solicite documente conform ordonanţei militare, iar sancţiunea, aşa cum a spus şi domnul viceprimar, la persoana fizică este între 100 şi 5.000 de lei", a precizat Rasica.

El a adăugat că în Bucureşti a fost constituit un dispozitiv unic de acţiune, condus de către Poliţia Capitalei.

În context, Aurelian Bădulescu a spus că săptămâna trecută nu avea la dispoziţie pârghia sancţionatorie, iar măsura limitării totale a traficului s-a luat ulterior.

"Noi am făcut o acţiune masivă de recomandare de solicitare a cetăţenilor să nu mai stea în grupuri foarte mari, mulţi dintre dânşii au înţeles şi apelăm încă o dată la înţelegere pentru a respecta deciziile care se iau de către factorii de conducere", a subliniat Bădulescu.

Sursa foto: Mariana Anatoneag | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri