Primăria Oradea a anunţat, marţi, că din 6 aprilie va începe dezinfecţia scărilor de bloc din Oradea, dar montarea de dispozitive cu soluţii dezinfectante nu se poate realiza din cauza lipsei de stocuri.

În urma emiterii Ordonanţei Militare nr. 4 din 29 martie 2020 şi în conformitate cu prevederile Ordinului ANRSC 82/2015, Primăria Oradea, prin firma SC Coral Impex Srl, deţinătoarea contractului de achiziţie publică pentru realizarea dezinsecţiei, deratizării şi dezinfecţiei de pe raza municipiului Oradea, va asigura, începând cu data de 6 aprilie 2020, dezinfecţia celor aproximativ 2.600 de scări de bloc din Oradea, anunță Primăria printr-un comunicat de presă.

Procedura de dezinfecţie va dura aproximativ 14 zile, prima etapă, dintr-un număr de trei etape preconizate, celelalte două etape de dezinfecţie urmând să se realizeze în funcţie de necesităţi.

Costul pentru dezinfecţia unei scări de bloc cu patru etaje va fi de aproximativ 42 de lei, cu TVA inclus.

"În ceea ce priveşte montarea de dispozitive cu soluţii dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuinţe, conform aceleiaşi ordonanţe militare, Primăria Oradea a solicitat firmelor autorizate necesarul de aparate, dar, până în prezent, din lipsă de stocuri, nu suntem în măsură să asigurăm acest necesar", se mai precizează în comunicat.

Sursa foto: Renate Köppel | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri