Fostul senator PNL, Gigi Chiru, amendat după ce soția sa a publicat imagini cu ei pe malul mării, la Eforie

Fostul senator Gigi Chiru a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei, după ce soţia acestuia a postat duminică, pe pagina sa de Facebook, imagini cu ei pe malul mării, la Eforie, scrie Agerpres.

„Urmare a apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, vă comunicăm faptul că acestea au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare nr. 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Totodată, conform IPJ, femeia a fost sancţionată primind un avertisment.

„Surpriza de ziua mea de nume!!! De vissss", a scris Violeta, precizând: "Noi suntem în fata casei (în curte). Mulţumesc pentru urări! O zi minunată să aveţi!".

Fostul parlamentar a menţionat, pe pagina sa de socializare, că el şi soţia sa "vor să combată virusul prin iubire".

Citeste si:
Proiect: Diminuarea cu 25% a indemnizațiilor senatorilor și...
Proiect: Diminuarea cu 25% a...

„Nu voiam să intervin, dar..., să transformi un eveniment în familie, de sfintele florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat niciun decret, nicio lege, suntem izolaţi la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferinţă. Neputinţa sau manipularea unora, nu este generată de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzaţi pentru că suntem optimişti şi fericiţi", a scris Gigi Chiru, după apariţia mai multor comentarii critice la adresa imaginilor postate de soţia sa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Cei doi deputați PSD, amendă suplimentară pentru nerespectarea măsurilor
Setari Cookie-uri