Compania locala Nic Succes Com, controlata 100% de omul de afaceri Nicolae Sarcina, a deschis un magazin in spatiul fostului hipermarket PIC din Craiova.
Magazinul PIC din Craiova a fost inchis la finele lui 2009, ca urmare a intrarii in insolventa a grupului de retail PIC, detinut de fratii Ilie si Cornel Penescu.

Unitatea este cel de-al doilea hipermarket PIC preluat de Succes Nic Com. Primul hipermarket PIC redeschis sub brandul Succes a fost cel din Pitesti (august 2011).

Din martie 2010, PIC este administrata de PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL.

„Prin aceasta redeschidere a magazinului din Craiova, PwC continua strategia de reorganizare a societatii (...) Suntem in negocieri pentru redeschiderea si a celorlalte magazine din fosta retea PIC”, a declarat Marius Zidaru, director, liderul departamentului de servicii pentru restructurarea afacerii din cadrul PwC Romania.

Zidaru a adaugat ca obiectul PwC Romania, este de a valorifica activele societatii in mod optim, astfel incat recuperarea sa fie maxima pentru toate partile implicate - creditori, furnizori si angajati.

Ambitia noastra este de a ne crea o retea de hipermarketuri la nivel national si suntem increzatori ca exista oportunitati pe piata de retail modern la preturi accesibile chiar si in aceasta perioada de scadere a consumului”, a precizat Liviu Sendroiu, administratorul Succes Nic Com.

Compania Succes Nic Com, infiintata in 1994, are in prezent peste 150 de puncte de vanzari, magazine si supermarketuri in 9 judete din Romania, plus Bucuresti, potrivit datelor de pe site-ul propriu. Grupul controlat de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcina are activitati in domeniile: reparatii utilaje, constructii, productie, distributie, paza si protectie, media, comert.

In 2010, Succes Nic Com a inregistrat o cifra de afaceri de 47,3 milioane de euro. La sfarsitul lui 2010, numarul salariatilor din cadrul retelei de magazine era de 1.000. Nicolae Sarcina are o avere estimata de revista Forbes Romania la 24-25 milioane de euro.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri