Ludovic Orban a declarat, la Antena 3, că demiterea lui Adrian Streinu Cercel a fost o „decizie de bun simț” pentru că acesta a făcut mai multe declarații care au provocat „efecte negative” în rândul populației.

Recent, Orban a declarat că se fac analize pentru fiecare măsură de relaxare a restricțiilor care va fi luată. Parcurile ar putea fi redeschise primele, hotelurile ar putea caza în regim de single room, iar testarea temperaturii ar putea fi obligatorie la școli și companii.

„Restaurantele și cafenelele mai așteaptă, pentru că riscul epidemiologic în aceste localuri este ridicat", a adăugat premierul.

Guvernul pregăteşte un mecanism prin care să asigure măşti de protecţie pentru persoanele care nu au venituri.

În România, există deja regiuni care au adoptat obligativitatea purtării măștilor de protecție, cu scopul de a împiedica răspândirea noului virus.

La începutul lunii aprilie, accesul populaţiei în toate mijloacele de transport şi în spaţiile închise de pe raza judeţului Botoşani poate fi realizat doar cu măşti de protecţie, potrivit unei decizii adoptate de Grupul de suport tehnic la epidemii din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

În plus, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Buzău a informat că, începând din cursul zilei de 6 aprilie, a devenit obligatorie purtarea măştii de protecţie în spaţiul public.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri