Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și preşedinte al PSD Bucureşti, a susţinut că Guvernul PNL a arătat "clar" că nu doreşte să majoreze pensiile şi alocaţiile pentru copii.

"Eu cred că, din păcate pentru el, Guvernul PNL a arătat clar că nu doreşte nici să majoreze pensiile şi nici să majoreze alocaţiile pentru copii. (...) Ieri în Parlament a fost respinsă ordonanţa de urgenţă care proroga termenul pentru creşterea alocaţiilor pentru copii", a spus Gabriela Firea, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ea a subliniat că înţelege din punct de vedere economic orice situaţie dificilă cu care se poate confrunta un Guvern, numai că "citim şi noi presa străină, presă din Europa în special, şi vedem că acolo toate Guvernele care, chiar dacă s-au împrumutat, oricum în condiţii mai bune decât ale noastre, au dus acele împrumuturi către zonele strategice. (...) Dacă populaţia nu e o zonă strategică, mă refer la sănătate, educaţie şi, de asemenea, la factorul social, atunci care sunt priorităţile noastre, pentru că nici nu am văzut că în această perioadă să se investească foarte mult într-o autostradă, spre exemplu".

Întrebată dacă e de părere că Executivul va decide prorogarea termenelor pentru majorarea pensiilor şi alocaţiilor pentru copii, Firea a mai afirmat că ar trebui că orice Guvern responsabil să se gândească în primul rând la cetăţeni.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri