Grupul de Comunicare Strategică reacționează la anunțul primarului Gabriela Firea de deschidere a teatrelor aflate în spații închise, amintind că spectacolele se pot desfășura doar în aer liber, fiind interzise spectacolele desfășurate în spații închise.

Redăm mai jos punctul de vedere emis de Grupul de Comunicare Strategică (GCS):

„Atragem atenția asupra anunțului făcut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, referitor la redeschiderea spectacolelor de teatru ale instituțiilor aflate în subordinea Primăriei Municipiului București în spații închise.

Menționăm faptul că, potrivit normativelor în vigoare, spectacolele se pot desfășura doar în aer liber, cu participarea a maximum 500 de persoane, cu respectarea regulilor de distanță și de protecție sanitară.

Deocamdată, sunt interzise spectacolele desfășurate în spații închise!

În aceste condiții, descurajăm astfel de inițiative care riscă să pună în pericol viața și sănătatea comunităților locale, fiind pasibile de sancțiuni contravenționale sau penale.

Facem apel la responsabilitatea managerilor teatrelor din București să nu transpună în fapt o astfel de decizie a primarului general al municipiului București.

Menționăm faptul că primarul Capitalei nu poate emite un act administrativ contrar legilor în vigoare, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla prefectul municipiului București va acționa pentru suspendarea unei astfel de hotărâri”, se arată în comunicatul emis de GCS.

Ministrul Culturii: Este ilegal

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a declarat, în direct la postul de televiziune Digi24, că decizia primarului general Gabriela Firea de a deschide, de luni, teatrele și instituțiile de spectacol din București este ilegală.

Teatrele şi instituţiile de spectacole administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public începând de luni, 15 iunie, a anunţat primarul general, Gabriela Firea.

Sursa foto: Oana Monica Nae | Facebook Teatrul Excelsior

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri